J. van Bommel Verhuur b.v.

Speceficaties Autohoogwerker snake 2714 Compact

De autohoogwerker kan gereden worden met een rijbewijs BE

Werkbereik autohoogwerker


example graphic
example graphic


example graphic


example graphic


De Snake 2714 heeft een werkhoogte van 27 meter. Een zijwaarts bereik van 14,5 meter met 200kg en een bereik van 11 meter met 300kg. De basket is ook groter dan normaal, lengte 170cm. De kniktelescoop autohoogwerker is uitgevoerd met een dubbele panthograaf. Dit houd in dat u van boven naar beneden kunt werken op een vaste afstand van het werk. De telescoop hoeft dus niet bijgesteld te worden. De hoogwerker heeft een proportionele hydraulische bediening waardoor u zeer nauwkeurig kunt werken.

Compact en laadvermogen autohoogwerker


example graphic

Ondanks de compacte afmetingen heeft u toch veel extra laadruimte en gewicht beschikbaar. Dit kan omdat de auto geen 3500kg uitvoering is. De auto is voorzien van 2 grote kisten met afsluitbare roldeuren. Daarnaast is nog een kist gemonteerd achter de cabine en 2 afsluitbare rekken onder de auto. Mocht u hieraan nog niet genoeg hebben dan kunt u ook gebruik maken van de ruimte binnen de zijborden op de auto

Milieu niet vergeten


example graphic

De Snake is geplaatst op een Iveco Daily 4017. Deze auto is een Euro 5+ EEV uitvoering met roetfilter. Momenteel is dit het schoonste wat leverbaar is. Daarnaast is de Snake voorzien van een electro motor werkend op separate 230V aansluiting. Het voordeel is dat er nu geen geluid is en natuurlijk bespaard u brandstof. (ook ideaal voor binnen gebruik)


Veiligheid voorop

Voor de veiligheid heeft de auto extra led knipperverlichting en een zwaaibalk op het dak. Ook is de auto voorzien van pionnen zodat u goed zichtbaar kunt werken.

example graphic

Autohoogwerker huren? Bel of mail ons voor een offerte!